0 Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κερδίζει £ 400.000 την εβδομάδα.

Λόγω της φορολογικών νόμων της Ισπανίας, ο Ρονάλντο για να κατaφέρει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ζητήσει μια μεγάλη αύξηση του μισθού.
Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν με ενδιαφέρον, τις διαπραγματεύσεις  που έχουν ξεκινήσει για το μέλλον του Ρονάλντο στο Μπερναμπέου.

Ο Ρονάλντο έχει δηλώσει δημόσια ότι οι λόγοι για την «θλίψη» του στο σύλλογο δεν είχαν σχέση με την αμοιβή του.

Όμως, πηγές λένε ότι θα ήθελε να διπλασιάσει τον τρέχοντα μισθό του και αυτό θα βοηθήσει να τον πείσει ο σύλλογος ότι θέλει να παραμείνει.

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου κατά τη μετάβαση στο Μπερναμπέου με συμφωνία που άγγιζε τις £ 200.000 την εβδομάδα το 2009, αλλά από τότε έχει υποχωρήσει κάτω στην λίστα των πιο ακριβοπληρομένων, όπου Samuel Eto'o, Didier Drogba, Neymar και Wayne Rooney κερδίζουν περισσότερα.

Επιπλέον, η Μαδρίτη κατέχει σήμερα το 50% των δικαιωμάτων της εικόνα του Ρονάλντο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως η πιο προσοδοφόρα εμπορική ιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο από την άποψη των πωλήσεων φανελών.

Ρονάλντο παραμένει υπό συμβόλαιο μέχρι το 2015, και ρήτρα εξαγοράς του φαίνεται απαγορευτικό, ακόμη και για τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν. Μια κίνηση προς τη Ρωσία ή την Κίνα δεν θα το συγκινούσε.