Σ' ένα από τα καλύτερα ματς του φετινού πρωταθλήματος, ο Πλατανιάς πήρε μια μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Ξάνθης. Σούπερ ανατροπές, αποβολή, 5 γκολ και μια εξαιρετική εμφάνιση από τους Κρητικούς που πέτυχαν την πρώτη εντός έδρας νίκη.Οι συνθέσεις των ομάδων

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ντόε, Τζανής, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (78' Γιακουμάκης), Ουκάρ (46' Γκονσάλες), Μαρτσάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος.

Ξάνθη (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μπαξεβανίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Ράνος, Μαρίν, Μαρσελίνιο (76' Φλίσκας), Μαρκόφσκι (61' Μάνταλος).

Γκολ: 11' Γκλέισον, 89' Βασιλακάκης / 47' Γκλέισον (αυτογκόλ), 84', 90+1' Ντόε

Κίτρινες κάρτες: 40' Μαρτσάκης / 24' Μπέρτος, 36' Ντάνι, 41' Μπαξεβανίδης, 57' Βιβιανί

Κόκκινες κάρτες: 40' Μαρίν Εξέλιξη

0-1 Πριν καλά καλά οι δύο ομάδες βρουν ρυθμό, η Ξάνθη πήρε προβάδισμα στο σκορ και άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο Γκλέισον με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, από το 11ο μόλις λεπτό.

1-1 Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα μόνο που αυτή την φορά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Γκλέισον στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά από μια σέντρα, την έστειλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι ήταν σκόρερ και στα δύο γκολ του ματς. 

2-1  Τα λεπτά περνούσαν, η λήξη πλησίαζε και ενώ οι πιθανότητες του Πλατανιά μειώνονταν, ο Ντόε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κανακούδη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για πρώτη φορά στο ματς.

2-2 Η Ξάνθη ήταν πλέον πίσω στο σκορ και έπαιζε με 9 παίκτες αφού ο Γκλέισον τραυματίστηκε και ο προπονητής της Ακριτικής ομάδας είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, όμως το 2-2 ήρθε από το πουθενά. Έπειτα από κόντρες, ο Βασιλακάκης από κοντά ισοφάρισε στο 89ο λεπτό.

3-2 Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ντόε στις καθυστερήσεις πέτυχε κι άλλο γκολ και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.