Το ένα κακό φέρνει το άλλο στον ΠΑΟΚ.  Μετά την τιμωρία έδρας από την UEFA, την ήττα στην Βιένη, και τον αποκλεισμό ήρθε αρχικά ο τραυματισμός του Σαλπιγγίδη και τώρα άλλοι δύο: Του Ετό (που δεν στοιχίζει και ιδιαίτερα στους οπαδούς) και του Γκαρσία (που στοιχίζει πολύ στην ομάδα)... >>>

Χθες διαπιστώθηκε πως ο Αραούχο Ετο υπέστη θλάση α΄ βαθμού αριστερού μείζονος γλουτιαίου, κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Δώνης δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για το ματς με τον Ατρόμητο και, δεδομένου πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, τότε υπολογίζεται η επιστροφή του στο μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αφού με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων προλαβαίναι να επιστρέψει. 
Πιο άτυχος όμως ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με την Ραπίντ θα τον αφήσει έναν μήνα εκτός. Ο Ουρουγουανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η διάγνωση είναι θλάση β΄ βαθμού στον ορθό μηριαίο με συνοδό θλάσης α΄ βαθμού στον έσω πλατύ και εκτιμάται πως θα επιστρέψει σε 4-6 εβδομάδες.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 11.27
Επίσης, ο Λάζαρ δεν κατάφερε να πάρει παράταση από την κλήση για την εθνική ομάδα της χώρας του κι έτσι, ούτε αυτός θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης.