Εξέδιδε την ανιψιά του από τα 12 της χρόνια

Μια σπάνια υπόθεση για τα τοπικά δικαστικά δρώμενα εξελίσσεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας. >>>
Η ιστορία σχετίζεται με το δράμα μίας ανήλικης Ελληνίδας σε χωριό της Καρδίτσας, η οποία οδηγήθηκε στην πορνεία από τα 12 της χρόνια! 
Οι εμπλεκόμενοι, που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας, είναι 38 άτομα και βαρύνονται με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της ασέλγειας και της εκπόρνευσης ανηλίκου. 
Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι την κοπέλα φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία για ένα μεγάλο διάστημα ένας θείος της, ο οποίος για το λόγο αυτό βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας. 
Από όσα έγιναν γνωστά, κάποιοι από τους κατηγορούμενους προέρχονται και από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας ενώ υπάρχουν και αρκετοί αλλοδαποί κυρίως Αλβανοί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας, η κοπέλα, που σήμερα είναι 16,5 ετών, ζει φιλοξενούμενη σε ένα ίδρυμα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ερωτηματικά συνοδεύουν το ρόλο των γονέων της σε αυτή υπόθεση καθώς τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού τους.

Σχόλια