Πήγαν να πάρουν πίσω τα κλεμμένα τους πρόβατα και κακοποιήθηκαν

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι... Θύματα άγριας κακοποίησης έπεσαν ένας Έλληνας βοσκός και η σύζυγός του, από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας. >>>

Το ζευγάρι μετέβη στο χωριό Γιάνιαρι (Janjari) της Αλβανίας για να πάρουν πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει προ ημερών κάτοικοι του αλβανικού χωριού. Όπως αναφέρει η βορειοηπειρώτικη ιστοσελίδα deropoli.com, η αλβανική αστυνομία ενημέρωσε το ζευγάρι για την κλοπή και με δική της υπόδειξη ο βοσκός και η σύζυγός του, πέρασαν τα σύνορα για να πάνε στο αλβανικό χωριό και να αναζητήσουν τα κλεμμένα ζώα τους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κακοποίηση του ζεύγους φέρεται να άρχισε λίγο μετά την είσοδο των Ελλήνων στην αλβανική επικράτεια.
Στο χωριό τους περίμεναν συγγενείς του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ενώ καταζητείται με την ίδια κατηγορία ο γιος του.
Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να ζητήσει πίσω τα ζώα, έζησε έξι ώρες τρόμου, καθώς οι οργισμένοι συγγενείς του συλληφθέντα, τους έσυραν σε καλύβα στο χωριό Γιάννιαρι, όπου -όπως αναφέρουν και τα αλβανικά ΜΜΕ- ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.
Η αλβανική αστυνομία εντόπισε το άγρια κακοποιημένο ζευγάρι μετά από ώρες, ενώ οι απαγωγείς και βασανιστές τους ήταν άφαντοι. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο καταζητούμενος για την κλοπή.