Για Θαύμα μιλούν στο Άγιο Όρος

Μοναχοί, πυροσβέστες και εργάτες, χωρίς δισταγμό, μιλούν για επέμβαση της Θεοτόκου, εξηγώντας ότι σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το μοιραίο δεν θα είχε αποφευχθεί. >>>


Σε θαύμα της Παναγίας αποδίδουν οι Αγιορείτες πατέρες την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ´Αγιο Όρος καθώς "ενώ η φωτιά χθες αργά το βράδυ απειλούσε τη Μονή Χιλανδαρίου ξαφνικά ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό πάνω από τη φλεγόμενη περιοχή και η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς", εξήγησαν στο "Άγιορείτικο Βήμά", πυροσβέστης πεζοπόρου τμήματος και Αγιορείτης μοναχός.

Σχόλια

  1. Φυσικά και είναι θαύμα. Όπως και αν επαληθευτούν οι φήμες σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, για τους ευσεβείς και πλούσιους τουρίστες - προσκυνητές, της Ρωσίας και των Βαλκανίων, μέσα στο Άγιο Όρος, στην περιοχή που κάηκε, πάλι θαύμα θα έχει γίνει. Αλήθεια, βρέθηκε ο περιβόητος Ουκρανός εργάτης που φημολογείται ότι έβαλε τις φωτιές ή ως εκ ..θαύματος εξαφανίστηκε???

    Φιλιππίδης Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.