Αθηνά Οικονομάκου: ''Δεν ξέρω αν θα δεχόμουν μείωση μισθού''

Για την κρίση στην τηλεόραση, τις περικοπές στους μισθούς και το πως εκείνη θα αντιμετώπιζε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιλά η Αθηνά στο ''Tv Zapping''.  >>>
Η νεαρή ηθοποιός αναφέρει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση: "Τα πράγματα είναι δύσκολα... Πολύ δύσκολα... Αλλά θέλω να διατηρώ την αισιοδοξία μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω δουλειά σε τέτοιους καιρούς, το έχω πει και θα το ξαναλέω συνέχεια".

Όσο για το αν θα δεχόταν μείωση μισθού της στη σειρά ''Κλεμμένα Όνειρα'', εφ' όσον της ζητούσαν να γίνει κάτι τέτοιο, η Αθηνά Οικονομάκου απαντά: "Δεν ξέρω, εξαρτάται... Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδράσω, αν εντελώς υποθετικά μου το προτείνουν. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Ισχύει το περσινό μου συμβόλαιο μπορεί να είναι τόσο χαμηλό που να μην χρειάζεται κιόλας περικοπή μισθού".

"Επιστρέφοντας το Σεπτέμβριο στα γυρίσματα, αν γίνει κάποια κουβέντα για μείωση μισθού, τότε θα πω στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω τι συμβαίνει γύρω μου, θα προσαρμοστώ και εγώ στα δεδομένα της εποχής. Όλα είναι ανοιχτά και συζητήσιμα..." καταλήγει η όμορφη ηθοποιός.

Σχόλια