Το αντίπαλον δέος της Πόπης Τσαπανίδου στη ΝΕΤ, η Μαρία Σαράφογλου είναι μια δημοσιογράφος χαμηλών τόνων και παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο της ΝΕΤ Αντώνη Αλαφογιώργο με τον οποίο έχει έναν γιο το Δημήτρη.  >>>


 
Πώς είναι, όμως, να μοιράζεται με το σύζυγό της σπίτι και δουλειά; "Το καλό είναι ότι ανταλλάσσονται δημοσιογραφικές απόψεις, αν και τις περισσότερες φορές υπάρχουν παράλληλες εκτιμήσεις για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας. Το μεγάλο "δημοσιογραφικό" γεγονός στο σπίτι είναι η εξέλιξη του γιου μας, του Δημήτρη! Καθετί που έχει να κάνει με αυτόν αποτελεί είδηση".

Η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται ότι έχει ενοχές που λείπει συχνά από τον γιο της, τον Δημήτρη. "Δεν νομίζω ότι θα απαλλαγώ ποτέ από τις ενοχές! Είναι λάθος, όμως, να εγκλωβίζομαι σε αυτήν τη λογική. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, και από το παιδί και από τη δουλειά, και προσπαθώ με κόπο να κρατήσω τις ισορροπίες. Σημασία έχει ο χρόνος που περνάω με τον γιο μου να είναι ποιοτικός" αναφέρει η παρουσιάστρια.