Στις 20 Μαΐου δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino» ένα κείμενο που αφορούσε τη Ζέτα Μακρυπούλια με τίτλο «Περιμένοντας Τον Γαμπρό»...  >>>


 
Το άρθρο ήταν καυστικό - τόσο, που ενόχλησε το ζευγάρι και κατέθεσε αγωγή και στη συντάκτρια Αστερόπη Λαζαρίδου και στο διευθυντή του περιοδικού Παύλο Παπαδόπουλο, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον καθένα...! Παραθέτουμε μερικά μόνο αποσπάσματα:

"Για τους όρους της ελληνικής σόουμπιζ, η Ζέτα Μακρυπούλια κατέχει το απόλυτο πακέτο. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο «Ciao ANT1». Ήταν, όμως, μια «γλάστρα» αλλιώτικη από τις άλλες, καθώς κάθε φορά που της δινόταν η ευκαιρία να μιλήσει, δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Ο φακός χάριζε από τότε πολλά κοντινά στο κουκλίστικο πρόσωπό της."

"Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες. Όπως εκείνη στην παραλία, με το ζεύγος να κρατάει από μία φέτα καρπούζι στο χέρι, ενώ η ηθοποιός κρατούσε με το άλλο και μια φωτογραφική μηχανή. Σαν διαφήμιση αντηλιακού με χαμηλό δείκτη προστασίας."

"Και ξαφνικά, το κοινό του φαντασμαγορικού αυτού ειδυλλίου διχάζεται. Από τη μία έχουμε τους αθεράπευτα αφελείς ρομαντικούς που αναρωτιούνται: Θα το πάρει το κορίτσι; Θα τα καταφέρει η όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα Ζέτα να κάνει απόψυξη στην καρδιά του άνδρα που δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται; Ή, για άλλη μία φορά, θα δει την καρδιά της να σπάει σε κομμάτια, όπως όταν χώρισε με τον Αντώνη;


Και από την άλλη έρχονται κάποιοι σκληροπυρηνικοί μπλόγκερ που επιμένουν ότι όλο αυτό είναι τόσο αψεγάδιαστο, που μοιάζει ψεύτικο. «Δεν μας νοιάζει τι κάνουν και τι δεν κάνουν στο κρεβάτι τους, αλλά να μη μας κοροϊδεύουν και μες στα μούτρα μας!» γράφει εις εξ αυτών. Κάτω από κάθε είδηση που τους θέλει να παντρεύονται μέσα στο 2012, υπάρχουν τα ανάλογα εμπρηστικά σχόλια. Ο Χατζηγιάννης σπεύδει να τα διαψεύσει, θυμίζοντας εκπρόσωπο Τύπου ενός κόμματος που δεν πολυπείθει τον λαό, σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει."