Στη σύλληψη τεσσάρων Αλβανών  που έκλεβαν ποδήλατα και τα μετέφεραν με λεωφορεία, προς πώληση στην Αλβανία, προχώρησαν προχθές  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. >>>
Οι τέσσερις δράστες ηλικίας 43, 45, 19 και 19 ετών,  συνελήφθησαν χθες  το πρωί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής κατά συναυτουργία. 
Ειδικότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι αλλοδαποί παραλαμβάνουν από νεαρούς ομοεθνείς τους κλεμμένα ποδήλατα για να τα μεταφέρουν και να τα διαθέσουν στην Αλβανία με λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Λάρισα για Αλβανία και αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αναζήτησαν και εντόπισαν το λεωφορείο και τους τέσσερις υπηκόους Αλβανίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο 19χρονοι συλληφθέντες προχθές το απόγευμα έκλεψαν στη Λάρισα ένα ποδήλατο που βρέθηκε στον χώρο αποσκευών του λεωφορείου. Οι δύο δράστες είχαν παραδώσει το ποδήλατο έναντι 70 ευρώ στους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς τους για να το μεταφέρουν από τη Λάρισα στην Αλβανία, όπου θα το διέθεταν σε άγνωστους αγοραστές. 
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα. 
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.