Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο επείγουσα γίνεται η ανάγκη στον Άρη να βρεθούν χρήματα. Και μιλάμε για... ένα εκατομμύριο ευρώ. >>>

Μάλιστα, χθες, ο Μιχάλης Σηφάκης κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ και η ΕΕΟΔΕΠ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου), του επιδίκασε όλο το ποσό που διεκδικούσε, ήτοι... 998.000 ευρώ! Βέβαια, η ΠΑΕ αναμένεται να εφεσιβάλει την απόφαση, όπως έχει δικαίωμα, ζητώντας να καταβάλει μόνον τα δεδουλευμένα, που ανέρχονται σε 188.000 ευρώ. 
Πάντως βήματα γίνονται: Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν  με τον Κώστα Μενδρινό, για τον διακανονισμό οφειλής 60.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης χάρισε στην ΠΑΕ 8.000 ευρώ.
Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να κινηθεί και στον μεταγραφικό τομέα. Έτσι, απέκτησε τον, 21 ετών, αμυντικό Γιώργο Μαργαρίτη, που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα Κατίδη. Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της καταπληκτικής πορείας στο Euro της Εσθονίας και δημοσίευματα του ισπανικού Τύπου αναφέρουν ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 
Ο Κατίδης δήλωσε πάντως ότι αυτο που τον απασχολεί σε πρώτη φάση είναι η έκβαση της δικαστικής αντιπαράθεσης με τον Αρη. «Αύριο πρέπει να γυρίσω στον Άρη, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την προσφυγή που έχω καταθέσει. Δεν ξέρω δηλαδή αν ανήκω ακόμη στο σύλλογο. Εχω συμβόλαιο με τον Αρη για έναν ακόμη χρόνο αλλά η κατάσταση δεν θα ξεκαθαρίσει πριν εκδοθεί η απόφαση σχετικά με την προσφυγή μου», δήλωσε στον Αγγελιοφόρο.
Ο Αρης ενδιαφέρεται επίσης για τον Γκανέζο χαφ Οσμάν (τον θέλει και η αγγλική Κρου) που αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, ενώ ο μεγάλος στόχος της ΠΑΕ είναι η επιστροφή του Αγγελου Χαριστέα μετά από έντεκα χρόνια. Το κασέ του παίκτη είναι όμως πολύ υψηλό και οι πιθανότητες απόκτησής του εξαιρετικά περιορισμένες.