Έκπληκτοι οι πιστοί που είχαν πάει να παρακολουθήσουν, χθες, τη Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στην περιοχή Παπάγου της Αττικής, διαπίστωσαν ότι, το μέχρι χθες, κατάξερο στεφάνι με αγκάθια που υπήρχε στον Εσταυρωμένο είχε βγάλει... καταπράσινα φύλλα! >>>

Το στεφάνι πήρε στα χέρια του και φίλησε ο ιερέας Ευάγγελος Πιτσουλάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε: «Το ακάνθινο στεφάνι ήταν επί τρεις μήνες κατάξερο, φρυγανιασμένο, έτοιμο να πέσει. Ήταν ένας νεκρός οργανισμός  και όμως, εδώ και λίγες ημέρες βγάζει πολλά φυλλαράκια και κόκκινα μικρά άνθη. Συγκλονίστηκα όταν το είδα. Να πάνε να δουν όσοι δεν πιστεύουν στον Χριστό και στα θαύματα»...
Από το μοναστήρι, όμως, η ηγουμένη, αρνείται να μιλήσει για το θέμα: «Προτιμούμε να μείνει στην αφάνεια. Παρακαλώ πολύ μην δημοσιεύσετε τίποτε. Δεν θέλουμε να δοθεί δημοσιότητα, αλλά να παραμείνει ως μαρτυρία δική μας, εντός της ιεράς μονής. Δεν επιθυμούμε η ιερά μονή να αποτελέσει αφορμή για οποιονδήποτε σχολιασμό», δήλωσε στον Μάκη Βραχιολίδη, ιδιοκτήτη του Blog Ανεξάρτητος Παρατηρητής, που επικοινώνησε με τη μονή για περισσότερα και αποκαλύπτει, σήμερα, το θέμα.
Η ηγουμένη, είχε δυσάρεστη εμπειρία πριν από χρόνια, όταν είχε σημειωθεί άλλο θαυματουργό φαινόμενο στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου (ανήκει στην μονή και βρίσκεται δίπλα από τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο) και τότε, η επί μακρώ προσέλευση πιστών είχε αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμών, ότι –δήθεν- η ιερά μονή επωφελείτο οικονομικά από το γεγονός. 
Από την πλευρά τους, γεωπόνοι υποστηρίζουν ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ούτε είναι δυνατόν, ένα ξερό φυτό να ανθίσει από μόνο του».  
________________________________________________________
Διάβασε περισσότερα με κλικ εδώ.