Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν στην Απολλωνία του δήμου Βόλβης, δίπλα στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου. >>>

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, ερμήνευσε με το δικό του μοναδικό τρόπο γνωστές μελωδίες, απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Περισσότεροι από 2.500 θεατές παρακολούθησαν με κατάνυξη βυζαντινούς ύμνους, ξεσηκώθηκαν και χόρεψαν με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια και ξεφάντωσαν με πολυτραγουδισμένες λαϊκές επιτυχίες.



Η εκδήλωση είχε για μια ακόμα φορά την επιτυχημένη οργανωτική σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης, που διαμόρφωσε ιδανικά τον χώρο δίπλα στο Βήμα του Αποστόλου των Εθνών. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξαν οι μελωδικές φωνές από την χορωδία της μουσικής σχολής του δήμου Βόλβης και την χορωδία Σταγείρων Ακάνθου, που αργότερα συνόδεψαν ιδανικά τον Πέτρο Γαϊτάνο στις ερμηνείες του.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, τόνισε στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ποιοτικών εκδηλώσεων, που προβάλλουν τον πολιτισμό και την περιοχή, χωρίς μεγάλο κόστος, αλλά με πολλή φροντίδα και σεβασμό στους πολίτες.