Ελένη Μενεγάκη: Πήγαν να τη συλλάβουν το βράδυ της Τετάρτης - Τι λέει η ίδια!

19F2AM2STILIΗ παρουσιάστρια εξομολογήθηκε σήμερα στην εκπομπή της, τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το βράδυ, όταν κάποια στιγμή της χτύπησε η αστυνομία την πόρτα. >>>

 

Συγκεκριμένα, είπε η παρουσιάστρια: «Αφήστε τι έπαθα χθες. Όλα σε εμένα συμβαίνουν. Καλά λέω εγώ ότι θα γράψω βιβλίο. Πάω λοιπόν να πάρω τον γιο μου που βρισκόταν σε ένα σπίτι φίλων για να παίξει με τα παιδιά τους και μιλάω με τη μαμά μου στο τηλέφωνο. Μου εξηγεί τον δρόμο γιατί χάνομαι εύκολα. Πήγαινα στην Εκάλη και βγήκα στην εθνική. Ήμουν με το μεγάλο αυτοκίνητο γιατί φοβάμαι το βράδυ και θέλω να αισθάνομαι ασφάλεια. Της είπα ότι ένα τζιπ γκρι ασημί με ακολουθεί και μου είπε να έρθει να με πάρει. Επί ένα τέταρτο ο άλλος ήταν από πίσω μου. Κάποια στιγμή φτάνω στο σπίτι, μπαίνω και τους λέω τι πέρασα. Τότε χτυπάει το κουδούνι και μου λένε σε ζητάει η αστυνομία. Βγαίνω έξω τι να δω; Ο κύριος με το τζιπ είχε φοβηθεί ότι τον παρακολουθούσα για να τον κλέψω».

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το περιστατικό, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία, για την άμεση ανταπόκρισή της.

Σχόλια