Παράξενο ζώο αναστάτωσε χωριό!Η Xinxiang είναι μία πόλη της Κίνας που βρίσκεται κοντά σε αρκετά επιστημονικά ερευνητικά κέντρα και οι ντόπιοι θεώρησαν ότι το περίεργο ζώο της φωτογραφίας δραπέτευσε από κάποιο εργαστήριο. >>>


Έτσι, όταν οι κάτοικοι της αντίκρισαν το πλάσμα της φωτογραφίας, θεώρησαν πως επρόκειτο για κάποιο όν που μεταλλάχθηκε σε κάποιο από τα πανεπιστημιακά εργαστήρια, έπειτα από κάποιο πείραμα και όπως ήταν φυσικό, αναζήτησαν ασφαλή μέρη για να μείνουν, αφού δεν γνώριζαν τίποτα για το παράξενο αυτό πλάσμα που μοιάζει με γουρούνι, έχει βούλες και μία τούφα μαλλιά στο κεφάλι.

"Όλοι οι κάτοικοι είχαμε πειστεί ότι επρόκειτο για λανθασμένο γενετικό πείραμα και ότι το ζώο είχε δραπετεύσει από το εργαστήριο", δήλωσε ένας μάρτυρας.

Το μυστήριο, πάντως, δεν άργησε να λυθεί, καθώς σύμφωνα με τη τοπική αστυνομία, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αφού πρόκειται για σκύλο και μάλιστα μιας ιδιαίτερα σπάνιας και ακριβής ράτσας. Διαθέτει τρίχωμα μονάχα στο κεφάλι και την ουρά του και είναι γεμάτο βούλες.

Σχόλια