Έκλεψε ένα τόνο πετρέλαιο

Σχεδόν έναν τόνο πετρέλαιο κίνησης είχε κλέψει ένας 39χρονος από την Αλβανία, από χωματουργικά μηχανήματα στο Ανω Σαλμενίκο. >>>

Ο άνδρας συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου να προσεγγίζει στο σημείο και να προσπαθεί να παραβιάσει το ντεπόζιτο από χωματουργικά μηχανήματα ενός εργοταξίου της περιοχής.

Ο χώρος σύμφωνα με το dete.gr ανήκει σε έναν 58χρονο που το τελευταίο διάστημα είχε διαπιστώσει ότι έλειπε το πετρέλαιο κίνησης από τα μηχανήματα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και τελικά την Πέμπτη οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα να προσπαθεί να μεταφέρει με λάστιχο το πετρέλαιο από τα ντεπόζιτα των φορτηγών.

Από την αστυνομική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αιγίου προέκυψε ότι ο 39χρονος Αλβανός είχε διαπράξει το τελευταίο δίμηνο άλλες πέντε κλοπές στην Αιγιάλεια, αφαιρώντας κυρίως καύσιμα από σκαπτικά μηχανήματα.

Το πετρέλαιο το τοποθετούσε σε ντεπόζιτα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του και το μετέφερε στο σπίτι του. Εκεί το μοίραζε σε μικρότερες ποσότητες και είτε το πουλούσε στη μαύρη αγορά είτε το χρησιμοποιούσε ο ίδιος.

Σχόλια