Η Γερμανία, όπως ήταν αναμενόμενο, θα είναι τελικά η αντίπαλος της Εθνικής μας, την ερχόμενη Παρασκευή, για τους «8» του Euro 2012. >>>

Η Γερμανία νίκησε 2-1 τη Δανία κάνοντας για πρώτη φορά το "3Χ3" σε τελική φάση Euro και θα είναι ο αντίπαλος μας στο Γκντάνσκ αφού κατέλαβε την πρώτη θέση του Β' ομίλου. Οι Δανοί πάλεψαν όσο μπορούσαν κόντρα στους Γερμανούς, πίστεψαν κάποια στιγμή στο θαύμα της πρόκρισης ειδικά όταν ο Κρον-Ντέλι ισοφάρισε στο 24' το γκολ του Ποντόλσκι που είχε ανοίξει το σκορ 5 λεπτά νωρίτερα. Αυτό ήταν και το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Δανούς να μπαίνουν πιο δυνατά και να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ. Μάλιστα ο Γιάκομπ Πόουλσεν σημάδεψε το δοκάρι του Νόιερ, σε σουτ έξω από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Όλσεν συνέχισαν να κρατούν την μπάλα, να κυκλοφορούν και να φτάνουν κοντά στην εστία του Νόιερ, χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

Την στιγμή που στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Πορτογαλία επικρατούσε της Ολλανδίας, οι Δανοί είχαν την ευκαιρία να πετάξουν έξω τους Γερμανούς, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Αντίθετα, τέλος στα όποια όνειρά τους, ήρθε να βάλει ο Λαρς Μπέντερ στο 80'. Ο μέσος της Λεβερκούζεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Εζίλ και, αφού πήρε το ριμπάουντ από τον Κλόζε, έκανε το 2-1 και έστειλε τους Γερμανούς απέναντί μας.