Την Τρίτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Εύβοια, στα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και στην Κρήτη. >>>

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16..35 στα βόρεια, από 18..35 στα κεντρικά και θα φτάσει τους 36, τοπικά τους 37, βαθμούς Κελσίου στη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα διατηρηθούν οι ισχυρές εντάσεις, φτάνοντας τοπικά στο κεντρικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε λιακάδα, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23..34 βαθμούς Κελσίου, όμως στα βορειοανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί, μέχρι 6 μποφόρ και στον Ευβοικό θα φτάσουν τα 7 και πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21..34 βαθμούς Κελσίου. Στον Θερμαϊκό θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ και στα νότια της Χαλκιδικής μέχρι 6 μποφόρ.