Την Δευτέρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, ιδιαίτερα το πρωί στα δυτικά και νότια. >>>Το μεσημέρι τοπικές μπόρες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Πίνδου και της βόρειας Ελλάδας, ενώ μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου προβλέπεται στα πεδινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11..26 βαθμούς στα βόρεια, από 15..26 στα κεντρικά και θα φτάσει τοπικά τους 27-28 στα δυτικά και τους 30 στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί και στο Ιόνιο θα πνέουν από 5-7 και πρόσκαιρα στα νότια 8 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν σε ήπιες εντάσεις 2-4 μποφόρ και στα νοτιότερα τμήματα 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους μέσα στη μέρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15...26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και θα πνέουν σε ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές, με πιθανότητα το απόγευμα να ψιχαλίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14...24 βαθμούς Κελσίου, με νοτιοανατολικούς ανέμους να πνέουν στην πόλη στα 3-4 μποφόρ.