Από το Καλέντζι, όπου ψήφισε, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, πέρασε από το "λεφτά υπάρχουν" στο... "πλούτο έχουμε" και προχώρησε σε ωμή στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας ξεκάθαρα (αν και την Κυριακή των εκλογών αποφεύγεται από τους πολιτικούς) την ψήφιση του κινήματος! >>>


"Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Δρόμος δύσκολος για να ορθοποδήσει η χώρα, πολύς, για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη. Με κόπο, με πόνο, για μια Ελλάδα πιο δίκαιη. Γιατί ξέρουμε ότι και δυνατ έχουμε και πλούτο έχουμε κι ανθρώπουης έ Η ελλάδα μπορέι. Δε φθάσαμε ακόμη εκεί, αλλά ούτε είμαστε και μακριά", υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: "Αρκεί να βαδίσουμε σταθερά, χωρίς πισωγυρίσματα. Ειδικά τώρα που γυρίζει ο τροχός στην Ευρώπη, που φυσάει άνεμος προοδευτικότητας. Τώρα που δικαιώνονται οι απαιτήσεις μας για ευωροομόλογα και για το χτύπημα της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη".

Κι ο κ. Παπανδρέου έκλεισε τις δηλώσεις του με μια έκκληση που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ανφέρ, καθώς η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη: "Να στείλουμε μήνυμα προοδευτικότητας, για να μη χαθούν οι κόποι του λαού, ψηφίζοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα", τόνισε!