Διαβάστε τι είπε ο Πάνος Καμμένος για την δήλωση του οτι η παιδεία είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή.  >>>«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα, σε δυο μήνες κόμμα, όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται, δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία, όταν παραδίδεται η χώρα … Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας, γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί … Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε». 
Υποστήριξε πως η Παιδεία είναι πολύ σημαντική και για το λόγο αυτό έχει εντάξει πολλούς εκπαιδευτικούς στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ έσπευσε να ανακοινώσει ότι μέχρι την Κυριακή το κόμμα θα έχει βγάλει πρόγραμμα για την Παιδεία, για να προσθέσει ότι «επί διακυβερνήσεως Καμμένου τα παιδιά θα έχουν βιβλία από την πρώτη ημέρα».