Η Διαμαντοπούλου προτείνει "Ριζοσπαστική Σοσιαλδημοκρατία για την Ευρώπη και την Ελλάδα"

Η Άννα Διαμαντοπούλου σε άρθρο της,το οποίο δημοσιεύτηκε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο επισημαίνει την ανάγκη ανάδειξης μιας ριζοσπαστικής σοσιαλδημοκρατίας , τονίζοντας πως «έχει σήμερα την μόνη εφικτή πρόταση εξουσίας που υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι τις αγορές». >>>«Η συγκυρία του Μνημονίου δεν πρέπει να μας τυφλώνει. Ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο χαράσσεται η πολιτική, παραμένει ο άξονας Δεξιά- Κέντρο- Αριστερά» υπογραμμίζει, σημειώνοντας πως «το Κέντρο είναι, πάντα, η απαραίτητη προϋπόθεση για την δόμηση μιας πλειοψηφίας με κοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά» και ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να επιλέγει τον κύριο αντίπαλο του εντός της Κεντροαριστεράς γιατί γνωρίζει ότι αυτή είναι μια διαμάχη από την οποία τελικά μόνη κερδισμένη βγαίνει η Δεξιά».
Σημειώνει, επίσης, πως «απέναντι στο δίλημμα για το μνημόνιο που κρίθηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου ας μιλήσουμε για μεταρρυθμίσεις και παραγωγή. Γιατί αυτή την απόφαση θα την πάρουμε είτε με ευρώ είτε με δραχμή». 
Η κυρία Διαμαντοπούλου υπογραμμίζει, επίσης, ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται την Αριστερά και δεν πολιτεύεται στη λογική "έρχονται οι κομμουνιστές και θα σας πάρουν τα σπίτια"». 
Στο σημείο αυτό μάλιστα, η πρώην υπουργός τονίζει ότι «άλλο πράγμα είναι η αποκάλυψη των επικίνδυνων αντιφάσεων, των απίστευτων ανακυβιστήσεων και της εν γένει ιλαροτραγωδίας του ΣΥΡΙΖΑ όπου κάθε στέλεχος λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και άλλο πράγμα είναι η απονομιμοποίηση της Αριστεράς».

Σχόλια