Η οικογένεια της πρόωρα χαμένης Βρετανίδας ποπ τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ έχει διαθέσει προς πώληση την κατοικία της στο βόρειο Λονδίνο μετά τον θάνατό της τον περασμένο Ιούλιο, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της οικογένειας. >>>
«Οι Γουάινχαουζ αποφάσισαν να βγάλουν το σπίτι στην αγορά, με βαριά καρδιά», τονίζει η ίδια πηγή με ηλεκτρονικό της μήνυμα στο πρακτορείο Ρόιτερς.
 «Η Έιμι αγαπούσε το σπίτι αυτό, αλλά κανείς από την οικογένεια δεν θεώρησε πρέπον να εγκατασταθεί σε αυτό και δεν είναι πρακτικό να το διατηρεί άδειο πληρώνοντας τα έξοδα για τη συντήρησή του», πρόσθεσε.
Οι θαυμαστές της Γουάινχαουζ είχαν κατακλύσει την περίμετρο της κατοικίας στο λονδρέζικο προάστιο Κάμντεν και μετέτρεψαν μία παρακείμενη πλατεία σε χώρο προσκυνήματος μετά τον θάνατο της δημιουργού του δημοφιλούς άλμπουμ “Back to Black”,η οποία ανακαλύφθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο σπίτι, έπειτα από μακρά μάχη που έδωσε κατά της εξάρτησής της στα οινοπνευματώδη και τα ναρκωτικά, σε ηλικία 27 ετών.
 Δημοσιεύματα σε εφημερίδες θέλουν την ιδιοκτησία της Γουάινχαουζ, μία κατοικία με τρία υπνοδωμάτια, να πωλείται στην αγορά έναντι 2,7 εκατ. λιρών.