Και ποιος Έλληνας δεν έχει δει τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού ως κύριο και κυρία Κοκοβίκου; Ποιος δε θυμάται τον Αντωνάκη να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει για να το μετανοιώσει αργότερα που δεν έμεινε με την κυρία Ελένη; Ώρα να τους ξαναδούμε! >>>

Το ζευγάρι της ταινίας "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα", του Γιώργου Τζαβέλα, επιστρέφει. Παντρεμένοι και γερασμένοι, θα είναι ο παππούς κι η γιαγιά ενός νέου Αντωνάκη και μιας νεαρής Ελένης, που θα περάσουν δια... πυρός και σιδήρου μέσα από έναν άλλον, σύγχρονο γάμο.
Το αποκάλυψε η Μάρω Κοντού, στην εφημερίδα Epsresso. Όπως είπε, τη σκηνοθεσία του "σίκουελ" της ταινίας ανέλαβε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος περνά, πλέον, στη μεγάλη οθόνη.
«Τον θεωρώ ένα πολυτάλαντο παλικάρι,, αλλά συγχρόνως, επειδή τώρα τον γνώρισα από κοντά, είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Με ήθος, ευγένεια, μόρφωση, γελαστός. Και του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί είναι η πρώτη του ταινία. Μου θυμίζει πάρα πολλές φορές αυτό τον ήπιο και γλυκό χαρακτήρα που είχε ο Γιώργος Τζαβέλλας όταν γυρίζαμε την ταινία “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω σε αυτή την ταινία που σκηνοθετεί ο Παπακαλιάτης, και παίζουμε το δικό μας κομμάτι με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Είναι ένα πολύ πρωτότυπο και ευφάνταστο σενάριο και μπορώ να πω ότι έχει κάνει μια μείξη ευφυέστατη ο Χριστόφορος. Μάλιστα, με πήρε σήμερα και είδε τα πρώτα δοκιμαστικά μονταρισμένα και είναι ενθουσιασμένος», λέει για τον Παπακαλιάτη η Μάρω Κοντού.