Αγώνες στίβου για μαθητές, σύσκεψη για τις νέες πιάτσες ταξί, αιμοδοσία, διαλέξεις, ακόμη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Αναλυτικά: >>>



  • Στις 9 π.μ., αρχίζει η αθλητική ημέρα δημοτικών σχολείων του δήμου Λαγκαδά που περιλαμβάνει αγώνες στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου. Η εκδήλωση φιλοξενείται στα Λουτρά Λαγκαδά από τις 9:00πμ – 12:30μμ
  • Στις 9.30 π.μ., πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή του Νόμου 4070/2012 για τον καθορισμό των εδρών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης- ταξί ανά Περιφερειακή Ενότητα της Π.Κ.Μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βασ. Όλγας 198)
  • Στις 9.30, ο δήμος Θεσσαλονίκης οργανώνει την 4η εθελοντική αιμοδοσία, στην πλατεία δημαρχείου Καλαμαριάς 
  • Στις 10 π.μ., ημερίδα με τίτλο «Στα γρανάζια της… καινοτομίας» οργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο καινοτομίας με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα, ενώ θα απονεμηθούν και τα βραβεία από τον «1ο Διαγωνισμό καινοτομικών και επιχειρηματικών ιδεών και σχεδίων», που είχε διοργανώσει η ΔΑΣΤΑ, με θέμα καινοτόμες ιδέες από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  • Στις 10 π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων για τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων, έξω από το ΙΚΑ στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους.
  • Στις 11.30 π.μ., συνέντευξη Τύπου με θέμα την πρόοδο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα θα παραχωρήσει ο Π. Ψωμιάδης, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «The Met» (26ης Οκτωβρίου 48)
  • Στη 1 μ.μ., Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε θέματα ημερήσιας διάταξης, στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).
  • Στις 3.30 μ.μ., τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης του δήμου Ωραιοκάστρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Λητής 
  • Στις 6 μ.μ., ξενάγηση και παρουσίαση του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Γ. Νεχάμα (2ος όροφος) του Σχολείου (Λεωφόρος Στρατού 2Α).
  • Στις 6 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Πράσινο επιχειρείν:Ευκαιρίες και προοπτικές» διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.), στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων).
  • Στις 6 μ.μ., η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία διοργανώνει εκδήλωση για το κοινό με τίτλο «Ζωή χωρίς κάπνισμα», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με τους κινδύνους που προκαλεί το τσιγάρο και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Στους προσκεκλημένους θα προσφερθούν προϊόντα μεγάλων εταιριών και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις του καπνίσματος μέσα από ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων και να απολαύσουν ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Είσοδος ελεύθερη.
  • Στις 8 μ.μ., ανοίγει η αυλαία στην 27η Συνάντηση Μαθητικών Θιάσων, με την παράσταση «Ποιος φταίει;» του Βασίλη Χατζηβασιλείου σε σκηνοθεσία του Τζίμη Κούρτη, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης
  • Στις 9 μ.μ., εκδήλωση με τίτλο «Μελένιο κερί, αναμμένο: μια βόλτα στα νεκροταφεία της οδού Λαγκαδά» από το Κέντρο Ιστορίας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (Κ.Ι.Α.Θ.), οργανώνεται στον χώρο του Κέντρου Ιστορίας, Παπαδιαμάντη 7 & Γ. Γεννηματά γωνία
  • Στις 7 μ.μ., διάλεξη με θέμα «Συμβουλευτική γονέων, γιατί είναι χρήσιμη έως απαραίτητη» και «Δυσλεξία: Πότε απευθύνομαι στον ειδικό», οργανώνει η Καψαλάκειος Πολιτιστική στέγη, στη Νέα  Μηχανιώνα, στα γραφεία της.