Τα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. >>>Νέα έγγραφα δείχνουν ότι μέσα σε 7 μέρες μια εταιρεία “πλυντήριο” του Άκη Τσοχατζόπουλου μπήκαν στα ταμεία της 6,3 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό εντόπισε το ΣΔΟΕ από την κίνηση των λογαριασμών. 
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή “Σκάι στις 7” με τον Νίκο Ευαγγέλατο, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές φαίνονται όλες οι συναλλαγές που γίνονταν και τον χορό των εκατομμυρίων που είχε στηθεί. 
Μάλιστα ένα έγγραφο που έχει ημερομηνία Μαϊου του 2011 και έχει και χειρόγραφη σημείωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ευελπιστεί ακόμη ότι μπορεί να παρέμβει, και λέει πως “Η Φρόσω μίλησε στο ΣΔΟΕ”. Εδώ εννοεί την λογίστρια του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου που είναι ήδη προφυλακισμένη. 
Σε άλλο έγγραφο φαίνεται ότι ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκαλεί τον εαυτό του ωραίο. “Οι ενδείξεις που συνδέουν άμεσα μέρος των παράνομων πληρωμών που έγιναν μέσω της Ferostalm με αποδέκτες την εταιρεία Τορκάσο και συνδέουν με τον ελεγχόμενο ωραίο υπουργό”, γράφει ο ίδιος στο ημερολόγιο του! 
Στις νέες αποκαλύψεις είναι και αποδείξεις από διαμονή σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης της Βίκυ Σταμάτη με τον αδελφό της και φαίνονται πληρωμές για δύο βραδιές 18.000 ευρώ!