Ο Marky Ramone, ένας από τους περίφημους Ramones της δεκαετίας του '70 επιστρέφει στην Ελλάδα. Δίνει πέντε συναυλίες σε επιλεγμένες πόλεις, με πρώτη αυτήν της Θεσσαλονίκης. Έτσι, την Τετάρτη, 4 Απριλίου, οι ήχοι του πανκ ροκ θα ζωντανέψουν και πάλι... >>>

Ο ντράμερ Mark Steven Bell έγινε δεκτός στους Ramones to 1978. Για να μπει στο συγκρότημα και να πάρει το όνομα Marky Ramone, αφού τα μέλη της μπάντας... μετεπωνομάζονταν με το που γίνονταν μέλη, χρειάστηκε να μάθει να παίζει 28 τραγούδια τους μέσα σε δύο εβδομάδες.
Το όνομά του το βλέπουμε, για πρώτη φορά, στο εξώφυλλο του «Road To Ruin».
Έμεινε με τους Ramones 15 χρόνια. Πήρε μέρος σε πάνω από 1.700 συναυλίες. Συμμετείχε σε 15 παραγωγές. Κι όταν ο Joy αποχωρίστηκε τους Ramones, λες κι ήθελε να τους δώσει ένα μήνυμα, πήρε μέρος στον προσωπικό δίσκο του Joey Ramone «Don’t Worry About Me».
Μυστικό του Marky, το ότι... δε σπαταλούσε ενέργεια! Όπως λέει ο ίδιος, κουνούσε, απλά, τους καρπούς και τα δάχτυλά του, για να βγάλει το σόου με τα εξοντωτικά ριφ των Ramones.
Όσο για τους Αμερικάνους πρωτοπόρους του πανκ ροκ, ξεπήδησαν από το Κουίνς της Νέας Υόρκης για να κατακτήσουν τον κόσμο. Με τρίλεπτα δυνατά ροκ που ήταν η συνέχεια των γκάραζ του '50 και προάγγελος του γκάραζ κινήματος του 90, περνούν τα ανατρεπτικά μηνύματά τους, ακόμη και διασκευάζοντας... χριστουγεννιάτικα κάλαντα!
Τι θα ακούσουμε στη συναυλία της Τετάρτης; «I Wanna Be Sedated», «Bad Brain», «The KKK Took My Baby Away», «Pinhead», «Pet Sematary», «Poison Heart», «Rockaway Beach». Στα ντραμς ο Marky και στο μικρόφωνο ο Michael Graves, των Misfits(δείτε τους στο παρακάτω βίντεο).
«Είναι καθήκον μου να διατηρώ ζωντανούς τους Ramones…πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω τα νέα παιδιά να νιώσουν την ένταση που απελευθερώναμε παλιά...» δηλώνει, πλέον, ο Marky.
Τη συναυλία, που θα δοθεί στο Block 33, θα ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς «Funky Monkey». Είναι οι Γιάννης (BrainDead) στην κιθάρα και τα φωνητικά, Δημήτρης (Arti) στη lead κιθάρα και τα δεύτερα φωνητικά, τον Δημήτρης (Pondius) στο μπάσο και Στράτος (The Klone) στα drums. Το πρώτο τους άλμπουμ ήρθε το 2009 και ήταν το «13».



INFO

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, Block 33
Ιωάννινα, Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, Boxx Live Stage 
Πάτρα, Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, Ακτή Δυμαίων
Αθήνα, Σάββατο 7 Απριλίου 2012, Gagarin 205
Λάρισα, Κυριακή 8 Απριλίου 2012, All. Alive Music Stage

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
TICKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSIC LAND, Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

BLOCK 33
26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.: 2310 533533