Το Σάββατο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, αλλά με διαστήματα ηλιοφάνειας στα ηπειρωτικά. >>>Βροχές θα εκδηλωθούν στα βόρεια, με γρήγορη βελτίωση το απόγευμα και στην Θεσσαλία – Σποράδες – Εύβοια - ανατολική Στερεά - νοτιοανατολική Πελοπόννησο και Ήπειρο με βελτίωση μέχρι το βράδυ. 
Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανόν να σημειωθούν το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και ίσως και στα ορεινά της Ηπείρου. Αρκετό νερό αναμένεται στην κεντρική Ελλάδα. Στη νησιωτική χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι. 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμναθεί από 8..22 στα βόρεια, από 10..22 στα κεντρικά και δυτικά και δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου στην Πελοπόννησο και την Κρήτη . Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ και στο Αίγαίο βόρειοι 4-6 μποφόρ, με ενίσχυση στο βορειοανατολικό Αιγαίο το βράδυ, στα 7 μποφόρ τοπικά.  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και βελτίωση μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα είναι βόρειοι 3-5 μποφόρ και στον Ευβοϊκό μέχρι 6 μποφόρ. 
Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατούν και στην Θεσσαλονίκη, με συννεφιά και βροχές και βελτίωση αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα νότια της Χαλκιδικής μέχρι 6 μποφόρ.