Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21η Μαρτίου) η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη έχουν προχωρήσει στην προκήρυξη του 5ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης, με τίτλο «Οι μαθητές γράφουν ποίηση».  >>>


Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ, από τα σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ελεύθερο, ενώ κάθε μαθητής δικαιούται να λάβει μέρος με ένα ποίημα. 

Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των ποιημάτων είναι η 31η Μαίου του 2012. Οι μαθητές που θα διακριθούν θα λάβουν Βραβεία, Επαίνους ή Διακρίσεις.

Σε όλους τους μαθητές που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τα ποιήματα μπορούν να σταλούν Ταχυδρομικά: Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης «Για τον διαγωνισμό ποίησης», Εθνικής Αμύνης 27, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη. Με fax: 2310-221066 (Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, «Για τον διαγωνισμό ποίησης» και με e-mail: c.koutrolikou@thessaloniki.gr  (Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, «Για τον διαγωνισμό ποίησης»).

Απαραίτητα είναι τα στοιχεία επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κουτρολίκου  στο τηλ.: 2310-374807.