aris_kerkira_1_1_20120422_01Αυτός που είχε το ενδιαφέρον να πάρει “κάτι” από το παιχνίδι, το πήρε. Η Κέρκυρα έφυγε με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας που πήρε απέναντι σε έναν Άρη ο οποίος δεν ήθελε τίποτα και έπαιξε για να μη χάσει… >>>

 

Το ποδόσφαιρο που παίχθηκε στο άδειο, λόγω τιμωρίας, “Κλ. Βικελίδης” ήταν κακό. Η Κέρκυρα, σφικτά κλεισμένη με προσεκτικές αντεπιθέσεις από τη μία κι ο αδιάφορος Άρης από την άλλη θα πήγαιναν, αν ήταν δυνατό, στο 0-0. Όμως, ένα πέναλτι που μετέτρεψαν σε γκολ οι φιλοξενούμενοι ξύπνησε κάπως τους γηπεδούχους που προσπάθησαν, αλλά το μόνο που μπορούσαν ήταν να ισοφαρίσουν.

Η Κέρκυρα πανηγύρισε την παραμονή στη Superleague, ενώ από την άλλη στον Άρη υπάρχει (ή θα έπρεπε να υπάρχει) σκεπτικισμός για την επόμενη μέρα. Η ομάδα χρειάζεται ριζική ανακαίνιση, για να ξαναβρεί το δρόμο της που, δυο χρονιές τώρα, έχασε. Έχει μείνει εκτός Ευρώπης, τρόπαιο δεν βλέπει και, αν δε γίνει κάτι σύντομα, το δύσκολο καλοκαίρι που έρχεται (λόγω στενότητας στα οικονομικά) η επόμενη χρονιά θα είναι μία από τα ίδια.

Φως στο τούνελ από τους νέους. Οι νεαροί Έλληνες παίκτες του Άρη και μπάλα ξέρουν και την ομάδα αγαπούν. Καιρός να σταματήσει η επιλογή παικτών από το Youtube και να γίνουν επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό των τμημάτων υποδομής. Υπάρχει χρυσάφι…

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/ Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Μπίκας (Χαλκιδικής)

Καιρός: Καλοκαιρία

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο (46΄ Σολτάνι), Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Πρίττας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ουμπίντες, Ακόστα (77΄ Τσουκάνης).

Κέρκυρα (Τίμος Καββακάς): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος (15΄ Ηλιάδης), Αγρίτης (46΄ Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (71΄ Γιάντσης).

Κίτρινες κάρτες: Κοντοδήμος (20΄, Κέρκυρα), Λαζαρίδης (23΄, Άρης), Καλαντζής (57΄, Κέρκυρα), Ακόστα (57΄, Άρης), Γραμμόζης (59΄, Κέρκυρα), Ηλιάδης (87΄, Κέρκυρα)

Κόκκινη κάρτα: Κοντοδήμος (92΄, δεύτερη κίτρινη, Κέρκυρα)

Σκόρερ: Ιωάννου (24΄ πέναλτι, Κέρκυρα), Ακόστα (37΄, Άρης)