Ανέβασε στο Internet ροζ βίντεο του αφεντικού της για να τον εκδικηθεί

Το βίντεο το  είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο και το έδειχνε σε πελάτες καφετέριας, στη Νέα Άμπλιανη, όπου εργαζόταν για να εκδικηθεί επιχειρηματία και αφεντικό της. >>>«Είδαμε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας μαζί με τον εισαγγελέα να μπαίνουν στην καφετέρια και να την συλλαμβάνουν. Μείναμε αγάλματα. Όλοι αναρωτιόμασταν τι να έγινε. Κάτι ακούστηκε περί προσωπικών δεδομένων», έλεγε τηλεφωνικά στο LamiaReport, αυτόπτης μάρτυρας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη αλλοδαπή είχε υποκλέψει από Λαμιώτη επιχειρηματία, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, ένα ροζ βίντεο από το κινητό του, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος με τη γυναίκα του.
Η σερβιτόρα για να τον εκδικηθεί το ανέβασε στο διαδίκτυο, αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Το έδειχνε και το μοίραζε με Bluetooth σε φίλους, γνωστούς και πελάτες της καφετέριας. Το ροζ βιντεάκι από κινητό σε κινητό άρχισε να διαδίδεται μέσα στην πόλη της Λαμίας και όχι μόνο. Όπως ήταν αναμενόμενο το έμαθε και ο επιχειρηματίας και φυσικά ενημέρωσε τον εισαγγελέα. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε και εκβιασμός στον οποίο προφανώς δεν ενέδωσε ο Λαμιώτης επιχειρηματίας, ωστόσο το ρεπορτάζ λέει ότι δεν είναι καινούργια ιστορία, αφού η 33χρονη αλλοδαπή το βιντεάκι αυτό το είχε ανεβάσει και στο παρελθόν στο διαδίκτυο, αλλά τότε συμμορφώθηκε και το «κατέβασε». Ο επιχειρηματίας νόμισε ότι έληξαν εκεί τα βάσανά του, αλλά όπως φαίνεται η 33χρονη είχε άλλα σχέδια, μόνο που τώρα θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις στον εισαγγελέα.

Σχόλια