Τη χώρα παραγωγής βίντεο με σκληρή παιδική πορνογραφία -χωρίς να αποκλείεται αυτή να είναι και η χώρα μας, καθώς πιστεύεται πως πρόκειται για ευρωπαϊκό κράτος- αναζητά η αστυνομία, μετά τη σύλληψη στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας, από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενός 49χρονου,  για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. >>>

Κατά τη διάρκεια στοχευμένων διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη, από τα οποία προέκυπτε η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, από διάφορους χρήστες του διαδικτύου, σε διεθνές επίπεδο. Από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 49χρονου, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε η διακίνηση του υλικού της παιδικής πορνογραφίας.
Κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε έφοδο στο σπίτι του κι ερεύνησε όλους τους χώρους, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο  εσωτερικοί και δύο  εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.Σε αυτούς υπήρχαν εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία (βίντεο) με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης παιδιών ηλικίας από ενός έτους.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια, θα υποβληθούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος αυτών και η ημερομηνία κατά την οποία "φορτώθηκαν".
Με βάση τα στοιχεία αυτά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ευελπιστούν να βρουν τον τόπο παραγωγής των βίντεο, καθώς έχουν βάσιμες υποψίες πως αυτά "γυρίστηκαν" σε ευρωπαϊκές χώρες -ίσως και στην Ελλάδα!