Κλιμακώνει τον αγώνα του "κατά της πλουτοκρατίας, της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ληστείας του λαού" το ΠΑΜΕ. Αυτά λέει σε ανακοίνωσή του και καλεί τον κόσμο στις 5 μ.μ. στα διόδια Νέων Μαλγάρων για να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν την κατάργηση των διοδίων. >>>

Το ΠΑΜΕ αντιδρά στην τροπολογία που έχει κατατεθεί στη Βουλή και η οποία προβλέπει ποινές φυλάκισης για όσους κλείνουν τα διόδια και βαριά πρόστιμα για όσους δεν τα πληρώνουν.
«Όσο πιο άγρια σφάζουν τους μισθούς των εργαζομένων, τα επιδόματα ανεργίας, τις συντάξεις, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων, τις δαπάνες για την Παιδεία, την Υγείας, όσο αυξάνουν τα χαράτσια και τους φόρους για εργαζομένους και μικρομεσαίους προκειμένου να ανακάμψει η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων που ευθύνονται για την κρίση, άλλο τόσο αυξάνουν τις απειλές, την τρομοκρατία για να σκύψουμε το κεφάλι, για να υποταχθούμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το ΠΑΜΕ καλεί το λαό "να μην τους φοβηθεί, αντίθετα πρέπει να πεισμώσει και να τους απαντήσει με οργάνωση της πάλης, για να αποκρούσει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και να την ανατρέψει". Επίσης να τους τιμωρήσει με την ψήφο του στις εκλογές.