Ο γάμος της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι προγραμματισμένος για τον Ιούλιο του 2012 όμως για την Ιρίνα Σάικ δεν αποτελεί πρόβλημα να βρίσκεται στο προσκήνιο...  >>>

Το τελευταίο της μάλιστα "χτύπημα" είναι καθόλα εντυπωσιακό, με την 25χρονη μελαχροινή καλλονή από τη Ρωσία να ποζάρει για το περιοδικό της Νοτίου Αφρικής "FHM", παραχωρώντας μερικές άκρως αισθησιακές πόζες για τους αμέτρητους φανς της. Πέρα πάντως από την φωτογράφηση, η "καυτή" Ιρίνα έδωσε και μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις: 



"Διαβάζω αρκετά. Οι αγαπημένοι μου συγγραφείς είναι οι Μουρακάμι και Ντοστογέφσκι. Μου αρέσουν τα βιβλία ιστορίας και βιβλία για τα ζώα. Σπούδασα για επτά χρόνια σε μουσικό σχολείο και μου αρέσει η κλασική μουσική. Μου αρέσουν ωστόσο η χιπ-χοπ και η R&B." Για το πως κρίνει τους ανθρώπους στην Αμερική σε σύγκριση με αυτούς στη Ρωσία: "Οι άνθρωποι στην Αμερική είναι πολύ συναισθηματικοί. Οι Ρώσοι μπορεί να είναι λίγο κρύοι, αλλά ίσως φταίει ο πολύ κρύος χειμώνας... Δεν μπορείς να παγώσεις μία Ρωσίδα σε κανένα μέρος του κόσμου. Ακόμα και στην Ανταρκτική".