Σε, περίπου, μία ώρα θα αρχίσουν οι διαμαρτυρίες, στη Θεσσαλονίκη, κατά της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία συζητείται στη Βουλή. Αναμένεται πως τη μεγαλύτερη συμμετοχή θα έχει η διαμαρτυρία του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ. Ας δούμε τι έγινε και τι θα γίνει: >>>

Δύο πορείες, με αφετηρίες το δημαρχείο Σταυρούπολης και την πλατεία Άγιου Θεράποντα στην Τούμπα, πραγματοποίησαν σήμερα το ΠΑΜΕ και οι «Λαϊκές Επιτροπές» ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση.
Για τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.
Αυτήν την ώρα περίπου 40 άτομα βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, για τη συγκέντρωση των  «Αγανακτισμένων», στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.
Επίσης αυτήν την ώρα, στήνεται η εξέδρα στην πλατεία Αριστοτέλους για τη συγκέντρωση που οργανώνουν ο ΣΥΡΙΖΑ, δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συνδικάτα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πρωτοβάθμια Σωματεία Ιδιωτικού Δημοσίου Τομέα, κ.α.) και άλλες πολιτικές κινήσεις («Σπίθα», «Αρμα», «Χριστιανική Δημοκρατία», κ.α.). Εκεί θα συγκεντρωθούν και οι «Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει».

Αυτήν την ώρα (16.15) περίπου 400 διαδηλωτές έχουν κλείσει την οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αριστοτέλους.
Η πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα» διαδήλωσε και σήμερα για δεύτερη μέρα στην Κατερίνη.
Διαδηλώσεις ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση έγιναν και σε άλλες πόλεις, όπως στην Κατερίνη, τη Βέροια, τη Νάουσα, τη Σκύδρα στο Κιλκίς, τα Ν. Μουδανιά κ.ά.