vroxi_1Ύφεση παρουσιάζουν τα καιρικά φαινόμενα, από τις 10:30 το πρωί, σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές. Η χιονόπτωση στα ορεινά δυτικά έχει ατονήσει, ενώ στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε, εδώ και αρκετή ώρα, η βροχή. >>>


Η χιονόπτωση ακόμη και μέσα στην πόλη της Κοζάνης, αλλά και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, έχει σταματήσει. Ωστόσο, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 6ο χλμ. έως το 30ό χλμ, στην Εθνική Οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ό χλμ. έως το 30ό χλμ., καθώς και στην Επαρχιακή Οδό Αετού - Νυμφαίου του νομού Φλώρινας.
Στην Κεντρική Μακεδονία -σύμφωνα με την Αστυνομία- δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής. Ωστόσο, η πρόσβαση προς όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας (Ελατοχωρίου Πιερίας, Σελίου και «3-5 Πηγαδιών» Ημαθίας), γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης επικρατεί τσουχτερό κρύο, ενώ βρέχει κατά διαστήματα.