Συγκλονισμένο το πανελλήνιο απο την είδηση οτι γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το 23 μηνών αγγελούδι τους. Στους δυο γονείς επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, χθες (13-02-2012) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας. >>>
Ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία ήταν χαρακτηριστικά η ετυμηγορία.
Η 36χρονη αθίγγανη  από το Αίγιο και ο 33χρονος σύντροφός της  από την Πάτρα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από πρόθεση και για ενδοοικογενειακή βία. 
Η 36χρονη δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ο 33χρονος, αν και ανύπαντροι απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, πέντε και έξι ετών σήμερα τα δύο, και το 23 μηνών αγοράκι τους που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι που διέμενε στην περιοχή Λεύκα Πατρών, στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ξυλοκόπησε το μόλις 23 μηνών αγοράκι του μέχρι θανάτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 
Ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών στις 8:30 το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό, όταν πλέον ήταν πολύ αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.