Γκιουλέκας κατά Μπουτάρη για τον… Ηρακλή

Πεδίο κόντρας ο… Ηρακλής, για τη νέα μάχη Μπουτάρη-Γκιουλέκα. Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τους φιλάθλους της ομάδας του Ηρακλή, ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου. >>>

 

“Είναι ντροπή κάποιος να αποκαλεί συμπολίτες μας αλήτες!  Είναι ντροπή κάποιος να χρησιμοποιεί τέτοιο υβρεολόγιο κατά του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλή, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και να ακυρώνει την προσφορά πολλών ατόμων, μια προσφορά που συνεχίζεται για περισσότερα από 100 χρόνια σ’ αυτό το ιστορικό αθλητικό σωματείο”, υποστηρίζει ο κ. Γκιουλέκας!

Μάλιστα, ο βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος, τονίζει: “Το κατάντημά του δεν έχει όρια. Ο Γ.Μπουτάρης αφού κατάφερε στους 14 μήνες της θητείας του να καταντήσει την Θεσσαλονίκη την πιο βρώμικη και σκοτεινή πόλη της Ελλάδας, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας αναφέροντας τα όσα ανιστόρητα εκείνος πιστεύει περί… μη απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, περί… αρμονικής συνύπαρξης Ελλήνων και Τούρκων κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας και περί… προσπάθειας εξελληνισμού της Μακεδονίας το 1912 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τώρα ξαναχτύπησε, ως υβριστής αυτή τη φορά”.

Ο κ. Γκιουλέκας καλεί τον Γιάννη Μπουτάρη “αφού παρήλθαν άπρακτοι οι 14 πρώτοι μήνες της θητείας του, έστω και τώρα, να ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης. Τον καλούμε να ασχοληθεί με το θέμα των σκουπιδιών, με τα προβλήματα του φωτισμού που έχουν βυθίσει την πόλη στο σκοτάδι, με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια που δημιουργούν στην κυριολεξία κυκλοφοριακό χάος και εμποδίζουν τους πεζούς, με την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, με το παραεμπόριο που δίνει στη Θεσσαλονίκη την εικόνα ενός ατέλειωτου παζαριού, με τα λευκά σεντόνια και τα πλαστά προϊόντα στους δρόμους, με τα προβλήματα που λειτουργούν τα τραπεζοκαθίσματα, με όλα τα θέματα που αφορούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα του δημότη της Θεσσαλονίκης”. Τον καλεί, επίσης, “να πάψει να σιωπά εκκωφαντικά και να αναλάβει τις ευθύνες και για μια άλλη σειρά θεμάτων που τα έχει εγκαταλείψει τελείως ή τα έχει φορτώσει στον αυτόματο πιλότο”, αλλά και “να… θυμηθεί επιτέλους(!) ότι η Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε έναν αιώνα ελεύθερου βίου και ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει να διοργανώσει κάτι ανάλογο και αντίστοιχο με την ιστορία και την πορεία αυτής της πόλης”.

Σχόλια