Έθεσαν εαυτόν εκτός δημοτικής παράταξης (εκλέχθηκαν με την παράταξη του Γιάννη Αναστασιάδη στο δήμο Λαγκαδά), ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Ταχματζίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χαριτίδης και ο πρώην αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αναστάσιος Χαριτωνίδης. >>>

 

Με επιστολές τους γνωστοποίησαν την προθέσή τους στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να ανεξαρτητοποιηθούν.

Ο κ. Χαριτίδης αναφέρει πως αποχωρεί από την δημοτική παράταξη του κ. Αναστασιάδη, καθώς διαφωνεί με την ακολουθούμενη πολιτική πρακτική το δημάρχου και κάνει λόγο για απουσία ειλικρινούς και διαφανούς συνεργασίας με τους αιρετούς συμβούλους. Όπως τονίζει, δεν μπορούν να τον αφήνουν αδιάφορο τα δυσμενή σχόλια των δημοτών.

Οι κακές γλώσσες λένε πως όλα άρχισαν από την απόφαση ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας. Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ήταν πολλές και οι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν αποδέκτες διάφορων σχολίων από πολίτες. Επίσης, οι ίιδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και ομάδων της παράταξης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.