Ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά και ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, ήταν μετά το τέλος του νικηφόρου αποτελέσματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας που δηλωσε:
" Η νίκη έχει τριπλή σημασία. Κερδίσαμε το "τρίποντο", κερδίσαμε τον αντίπαλο με τον οποίο βρεθήκαμε να είμαστε στην ουρά, αλλά και το καθαρό σκορ που πετύχαμε μας δίνει ψυχολογία ενόψει της δύσκολής συνέχειας. Λειτουργήσαμε καλά σε όλους τους τομείς. Τα πράγματα βγήκαν όπως ακριβώς τα σχεδιάσαμε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, πιο εύκολα απ' ότι περιμέναμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσουμε να διώχνουμε το άγχος από πάνω μας".

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.