Η Ιωάννα Κοντούλη (κι ο όχι ο Μ. Τρεμόπουλος) και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος θα τεθούν επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στις προσεχείς εκλογές. Η πρώτη θα είναι επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας, ενώ ο δεύτερος θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. >>>

Αυτό αποφασίστηκε στο διήμερο εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, που ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ, με στόχο την ανάδειξη των εκπροσώπων του κόμματος αλλά και της αποσαφήνισης της πολιτικής πλατφόρμας του προεκλογικού αγώνα.
Η Ιωάννα Κοντούλη, τοπογράφος μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο περιβάλλον και την ανάπτυξη και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων από το 2003, επικράτησε του Μιχάλη Τρεμόπουλου, με διαφορά 23 ψήφων, ενώ ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, πρώην εκπρόσωπος τύπου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, επικράτησε του Νίκου Μυλωνά.
"Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε αυτό που λέμε, ένα κόμμα μη αρχηγικό χωρίς αρχηγίσκους και αρχηγικές πυραμίδες, ένα κόμμα συλλογικό, με ανθρώπους δραστήριους που λειτουργούν συμπληρωματικά", είπε η κ. Κοντούλη, μιλώντας, μετά τη νίκη της, από το βήμα του συνεδρίου.