Mε τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός - Άρης πέφτει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 (υπενθυμίζουμε ότι έχει αναβληθεί λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΓΣ Λαμία η αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου - ΓΣ Λαμία). >>>

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πέρσι, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων (7η αγωνιστική) στις 12 Δεκεμβρίου ήταν ντέρμπι κορυφής, καθώς μοιραζόταν την πρώτη θέση... Τώρα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται ισόβαθμοι στην τελευταία (μετά την αποχώρηση της Καλαμαριάς) και ο αυριανός αγώνας μπορεί να μην είναι καθοριστικός για το μέλλον τους, αλλά σίγουρα είναι αρκετά σημαντικός.
«Από ντέρμπι κορυφής πέρσι, ντέρμπι ουραγών φέτος... Δε νομίζω ότι οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εκεί και σύντομα θα αλλάξει η εικόνα μας», είπε αρχικά ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά και τον Τόλη Αρμενάκη (είχε χτυπήσει στον αγώνα με την Λαμία) ενώ στον Παναθηναϊκό αντιθέτως ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
«Δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων, αφού υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος, αλλά είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και λόγω της βαθμολογική μας θέσης», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟ ο οποίος περιμένει: «Ένα δυνατό παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ πάντα στην έδρα του είναι πιο ανταγωνιστικός, όμως κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς».