Mε αλάνθαστο τον Πότοσνικ και αποτελεσματικό σερβίς πάνω στον Ιβάιλο Μπαρούτοφ που αγωνίστηκε ακραίος αλλά και στον Ριζόπουλο ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Άρη 3-1 (25-10, 25-18, 21-25, 25-16), και έστω και προσωρινά πέρασε πάλι στην >>>3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βραχατίου δεν κινδύνευσε και όπως φάνηκε οι παίκτες του Νίκου Ζαλμά αγωνίστηκαν ίσα για να πάρουν τη νίκη αφού δεν απέφυγαν τα πολλά λάθη.
Ο Άρης μετά τη νέα ήττα υποχώρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ηταν το πρώτο του παιχνίδι χωρίς του Σαρικεϊσογλου, Τερζή που πήγαν στην ρουμανική Ζαλάου. Αγωνίστηκε με πασαδόρο τον Κυπριανό για πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Τερζής, διαγώνιο τον Κυριακίδη που δεν πήγε άσχημα με 57% (13/23 τελειωμένες) αλλά με τον Μπαρούτοφ από διαγώνιο ακραίο. Ο Άρης προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του αλλά και το σερβίς του δεν ήταν ιδανικό με εξαίρεση τα τέλη του 2ου σετ και το 3ο σετ το οποίο και πήρε μειώνοντας σε 2-1 σετ.
*Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν: 8 άσσοι, 52 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 26 λάθη αντιπάλων και του Άρη: 3 άσσοι, 38 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 28 λάθη αντιπάλων. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας.