Χειρότερη και από το πιο απεχθές σενάριο θρίλερ ήταν η ζωή μιας κοπέλας από την Κρήτη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του ίδιου της του αδερφού, ενώ την κακοποιούσαν με ξύλο και βρισιές και οι γονείς της. >>>

Από πολύ μικρή θυμάται να την ξυπνούν μέσα στα άγρια χαράματα, για να τους αγοράσει τσιγάρα, ενώ την χτυπούσαν και την έβριζαν με τα χειρότερα λόγια όποτε έκανε ένα παιδικό λάθος. 
Ο πραγματικός Γολγοθάς της όμως ξεκίνησε στα 14, τότε που ο 19χρονος αδερφός της άρχισε να την βιάζει και να ξεσπάει στο κορμί της τις σεξουαλικές του ορέξεις. 
Φρίκη σκόρπισε στο δικαστήριο Ηρακλείου με τις συγκλονιστικές αυτές λεπτομέρειες που ακούστηκαν από το στόμα της ίδιας της κοπέλας. 
Κάθε της λέξη ήταν και μια νέα γροθιά στο στομάχι των παρευρισκομένων, ενώ εκεί που πάγωσαν όλοι, ήταν όταν υποστήριξε πώς ο αδερφός της κακοποιούσε και την μικρότερη αδερφή τους, η οποία μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με αυτόν! 
Οι γονείς στήριζαν τον αδερφό - βιαστή 
Ο 24χρονος -πλέον- κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα.
Ο μόνος άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της ανήλικης τότε κοπέλας ήταν η γιαγιά της, η οποία ανησυχεί και για την μικρότερη εγγονή της. Όπως υποστήριξε η γιαγιά τις φρικτές εξομολογήσεις για την κακοποίηση της αποκάλυψε η ίδια η εγγονή της, η οποία όμως τώρα αρνήθηκε να καταθέσει. Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί μπορεί ακόμα να κακοποιείται, είπε στο δικαστήριο. 
Όσο για την μεγαλύτερη, που οπλίστηκε με θάρρος και προχώρησε στην σοκαριστική αυτή κατάθεση, σήμερα είναι 19 ετών παντρεμένη και έγκυος. Ο σύντροφος της δεν θυμίζει σε τίποτα τον αδερφό της, ο οποίος δεν έπεισε το δικαστήριο και θα περάσει τους επόμενους 18 μήνες στην φυλακή.