Ευκαιρίες χάνει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρη. Τη δήλωση αυτή έκανε μετά που του έψαλε τα κάλαντα χορωδία από το Καστελόριζο. >>>

 

«Χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία. Μου είπαν τα κάλαντα και τις ευχές από την εσχατιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, το Καστελόριζο. Εάν είχαμε και εμείς το Καστελόριζο στη πρώτη θέση και όχι απ’  ό, τι φαίνεται στην εσχατιά των σκέψεών μας, ίσως είχαν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα, όπως λύθηκαν της Κύπρου με την ΑΟΖ και το αέριο που βρέθηκε.  Η Ελλάδα χάνει ευκαιρίες. Χάνει ευκαιρίες γιατί δεν είχαμε ποτέ κυβερνήσεις οι οποίες να εκπροσωπούν την ανάγκη εξυπηρετήσεως όλων αυτών των σκοπών», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά, την οποία χαρακτήρισε εκλογική, «θα δώσει την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να  αλλάξει το κατεστημένο, να αλλάξει το παλαιό, να αλλάξει το έμφορτο ανομημάτων δικομματισμό και να δώσει μια ευκαιρία σε νέες δυνάμεις με όρεξη, κέφι, φαντασία, γνωριμίες και εμπειρία για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο λαό περισσότερη ελπίδα, περισσότερη προσδοκία, περισσότερη ικανοποίηση, και πάνω από όλα το χαμένο χαμόγελο όλων αυτών των ετών». 

Είναι φανερό πως διαθέτει μια περίεργη αίσθηση για το τι είναι κατεστημένο, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.