Έτοιμος ο δήμος Θεσσαλονίκης σε περίπτωση χιονιά

Πανέτοιμος είναι ο δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις, όπως επισημάνθηκε το πρωί στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) της Πολιτικής Προστασίας. >>>
Σύμφωνα με τους υπευθύνους, ήδη υπάρχουν 250 τόνοι αλάτι στις αποθήκες του δήμου για το ενδεχόμενο χιονόπτωσης, ενώ έχουν φροντίσει να προμηθευτούν άλλους 300 τόνους. 
Έμφαση δίνεται, σε περίπτωση χιονιά, να διατηρηθούν ανοιχτές όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι πολίτες στις μετακινήσεις τους. 
Για το λόγο αυτό, σε εξήντα σημεία του κέντρου, αλλά και σε περιοχές όπως η Ανω Πόλη, οι Σαράντα Εκκλησιές και η Τριανδρία, έχουν τοποθετηθεί ειδικά σακουλάκια με αλάτι.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.