Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 48χρονου από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οπoίος βιαιοπραγούσε, εξύβριζε και απειλούσε επί αρκετό χρονικό την 36χρονη φίλη του, ότι εάν τον εγκαταλείψει θα δημοσίευε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Οι κατηγορίες, που τον βαρύνουν είναι για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.>>>

Αναλυτικότερα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε προ λίγων ημερών η 36χρονη, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αστυνομικοί της υπηρεσίας διενήργησαν έρευνα παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του 48χρονου και εντόπισαν υλικό προσωπικών τους στιγμών σε ψηφιακό – μαγνητικό αρχείο.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 36χρονης, ο 48χρονος φίλος της, την εξύβριζε χυδαία επί αρκετό χρονικό διάστημα, βιαιοπραγούσε εναντίον της και την απειλούσε, ιδίως τους τελευταίους 9 μήνες, ότι θα δημοσίευε το συγκεκριμένο ψηφιακό υλικό στο διαδίκτυο. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής εντός του οποίου βρέθηκε το ψηφιακό υλικό. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.