Νεαροί μπασκετμπολίστες προσέφεραν αίμα

Η σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού συμμετείχε στην αιμοδοσία του Δήμου Νεάπολης – Συκεών που διενεργήθηκε 8-14 Οκτωβρίου.

Μία συμμετοχή που δεν ήταν η πρώτη αλλά η τέταρτη στον έναν χρόνο λειτουργίας της σχολής φανερώνοντας πως στην λογική της δεν υπάρχει μόνο η σωστή εκμάθηση των μυστικών του μπάσκετ αλλά και η στήριξη στους συνανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αξιόλογη προσπάθεια του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και την συγκεκριμένη αιμοδοσία μαζεύτηκαν συνολικά 735 μονάδες αίματος.

Όσο για την σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού στις τέσσερις συμμετοχές της έχει συγκεντρώσει 69 μονάδες αίματος δίνοντας ήδη ραντεβού για την επόμενη αιμοδοσία.

«Η συμμετοχή μας στις αιμοδοσίες του Δήμου Νεάπολης – Συκεών όπως και σε άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος ήταν κάτι που είχε αποτελέσει προτεραιότητά μας από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η σκέψη ίδρυσης της ΗΟΟΡ.

Κι αυτό γιατί θέλουμε τα παιδιά – μαθητές που επιλέγουνε να έρθουνε στην σχολή μας να μην έχουνε ως βασικό τους γνώμονα το πώς θα μπορούνε να φθάνουνε στην νίκη σε έναν αγώνα μπάσκετ αλλά και το πώς θα αναδεικνύονται νικητές και στην ζωή στηρίζοντας με οποιοδήποτε τρόπο τους συνανθρώπους τους», υποστήριξε ο Γιώργος Μασλαρινός.

Όσο για τις εγγραφές στην ΗΟΟΡ αυτές συνεχίζονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 17:30-20:30 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-13:00 στα γραφεία της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ Ιπποκράτους 16 στις Συκιές και στα τηλέφωνα 2310582454 και 6986613311.

Σχόλια