Μια επίκαιρη παράσταση με τίτλο, “Τα εργαζόμενα κορίτσια δε γερνούν ποτέ”, παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα “ριSko”. Το έργο>>>

βασίζεται στο κείμενο Factory girls, του Frank McGuinness και αναφέρεται στις σχέσεις πέντε εργαζόμενων γυναικών που ζουν το πολιτικοοικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο της Ιρλανδίας, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80. Πέντε εργαζόμενες γυναίκες που ούτε μεγαλώνουν ούτε γερνούν ποτέ αλλά παραμένουν πάντα, σύμφωνα με το συγγραφέα του έργου Frank McGuinness, εργαζόμενα… κορίτσια!


Πρόκειται για ένα έργο σχέσεων που, με όπλο το χιούμορ και τη συγκίνηση, στοχεύει στην καρδιά και στο μυαλό των θεατών και που, κυρίως, βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στο κοινωνικό σκηνικό της Ελλάδας του σήμερα.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται ως τις 4 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21.00 και Κυριακή 20.00,στο Studio «Κοιτώνες», Γ’ Κτίριο, του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα. 
Εκτάκτως για σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 21:00, Θα υπάρξει και μία ακόμη παράσταση, για όσους δεν προλαβαίνουν Παρασκευές-Σάββατα-Κυριακές.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος: 10 ευρώ 


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: τηλ: 690 999 2163 


Η είσοδος για τους ανέργους είναι ελεύθερη, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.