oikonomidis_vasilis_01Η απόφαση για την κατάργηση της τρίτης ελληνικής ομάδας στην Ευρωλίγκα, όσο και η πρόταση που κατέθεσε ο Βασίλης Οικονομίδης για συμμετοχή ομάδων σε αυτήν με μίνιμουμ μπάτζετ τρία εκατομμύρια ευρώ, προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Από την μία, γιατί έτσι αφαιρείται το δικαίωμα στον "Δικέφαλο" να ελπίζει πως θα μπορέσει να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας σεζόν, ενώ από την άλλη θεωρούν στην "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ πως ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ πρότεινε κάτι το οποίο ουσιαστικά είναι ανέφικτο. "Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μπάσκετ δεν θα υπάρχει...", λένε στον "Δικέφαλο" με δόση πικρίας και δυσαρέσκειας για τις τελευταίες εξελίξεις

Επικεντρώνονται στο θέμα του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών

Πλέον οι "ασπρόμαυροι" προσπαθούν να "κοιτάξουν" μπροστά και περιμένουν την συνάντηση της Τρίτης (18/10) με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, στην οποία θα συζητηθούν διάφορα θέματα, ενώ περιμένουν  και την γραπτή πρόταση για τα τηλεοπτικά.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες στον ΠΑΟΚ έχουν τα χέρια τους από την Παρασκευή (14/10) την σύμβαση που αφορά τον ΟΠΑΠ. Αυτή μελετάται από το νομικό τμήμα της ομάδας, ενώ αναμένεται να συζητηθεί λεπτομερώς στο δ.σ. (14/10) της ομάδας.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει απασχολήσει εδώ και καιρό τον "Δικέφαλο", ο οποίος ναι μεν αρχικά υπολόγιζε σε ένα ξεχωριστό ποσό, όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όμως βάσει της κωλυσιεργίας που παρουσιάστηκε στο ζήτημα, δεν αποκλείεται να δεχτεί την σύμβαση που θα υπογράψουν οι υπόλοιπες ομάδας.